FAQ Function Buttons - quit working.

Discussion in 'X-108' started by Seadog, May 30, 2019.

  1. Seadog
    Offline

    Seadog Beginner X-108 Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Rufzeichen/Call:
    NS0V
    Just wondering if anyone has any insight into how to repair the function buttons on the front panel of the X108G (outdoor). It seems that all buttons are still functioning except F2.
     
    Last edited: May 30, 2019
  2. Seadog
    Offline

    Seadog Beginner X-108 Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Rufzeichen/Call:
    NS0V
    Or possibly a work around?
     
  3. Seadog
    Offline

    Seadog Beginner X-108 Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Rufzeichen/Call:
    NS0V
    OK. I have been playing with this problem (time permitting). At one time I opened the faceplate and removed the blue part of the button and swapped the location of this part to the F4 location. F4 stopped working. What I have determined is that the little blue part of the button (the rubber piece) has stopped working. Apparently it is not making contact as it should. The electronics seem fine. Any idea where I can locate this little blue rubber bit? Lacking that, what makes it work? ...could there be a fix for this?
     

Share This Page